Cutiuța Muzicală – Strică-Tot Și Culorile Fermecate – Teatru pentru copii, 26 octombrie 2023 ora 11:00, Sala Europa a Consiliului Județean Ialomița

Cutiuța Muzicală – Strică-Tot Și Culorile Fermecate

Cutiuța Muzicală- Strică Tot și Culorile Fermecate este un spectacol pentru întreaga familie. Este o poveste care continuă în aceeași notă de veselie ca și spectacolele anterioare, cu muzică și dans, dar și cu mesaje educaționale atât pentru copii cât și pentru părinți, îmbrăcate metaforic și descoperite în dialogurile dintre personaje.

În acest spectacol Strică-Tot reprezintă acel copil care din lipsă de afecțiune și atenție ajunge să se indentifice cu mesajele pe care le-a auzit frecvent în jurul său: ești rău, nu ești bun, nu faci nimic bine, etc.

Este un spectacol în care dorim să atragem atenția părinților asupra importanței felului în care ne adresăm copiilor noștri, asupra impactului negativ pe care îl poate avea o educație bazată pe critică și lipsă de respect față de copii.

“Culorile Fermecate” sunt cele care îl vindecă și îl fac pe Strică-Tot să descopere cum se simte atunci când cineva are încredere în el, îi dă atenție și, în final, îi spune simplu “te iubesc”.

Vârsta minimă recomandată: 5 ani.